Een terugblik op de 15-jarige jubileum WingKiDoe week 2022

Dit jaar bestaat de Stichting WingKiDoe 15 jaar en, dat is u vast niet ontgaan, dat hebben we gevierd met een week (13 -21 augustus) vól verschillende activiteiten voor jong en oud.

Op vrijdagavond 12 augustus werd, met hulp van een flink aantal sterke mannen, de tent opgezet op het voetbalveld achter ’t Wingerdshof (fijn dat we daarvoor weer toestemming kregen van de IJsclubvereniging!). Altijd weer een hele klus, maar het was toch snel voor elkaar.

We trapten op zaterdag af met een avond voor onze sponsoren. Hoewel niet heel druk bezocht, was het wel een hele gezellige avond.

Maandagmiddag de 15e organiseerden we voor alle 55+ers een high-tea met muzikale omlijsting door de dames van ‘Tisnennyfals’. Aansluitend was er een bingo met mooie prijzen.

Wat wás het gezellig! En wat een leuke reacties hebben we n.a.v. deze middag mogen ontvangen…

Zeker voor herhaling vatbaar!

Dinsdag, woensdag en donderdag stonden in het teken van de kinderen met knutselen, workshops, sport en spel, de Neon-party met aansluitend slapen in de tent. Wat waren er deze dagen weer veel (blije!) kinderen, wat een feest…

In het restaurant op donderdagavond mochten we meer dan 100 gasten ontvangen, echt zo bijzonder! Vrijdagsavonds zwaaide Janine van ‘t Wingerdshof de scepter over de tent met een gezellige feestavond m.m.v. de band ‘Jan Pak de Leuning’.

De WingKiDoe zomermarkt van zaterdag werd gezellig druk bezocht evenals de Polder Praise, georganiseerd op zaterdagavond door Stichting MPH.

Zondagavond was er een tentdienst en daarmee een mooie afsluiting van deze week.

Wij willen iedereen, alle sponsors, vrijwilligers en bezoekers, die meegeholpen hebben deze WingKiDoe week tot een succes te maken, nogmaals héél hartelijk danken!

Tot de volgende WingKiDoe week en houdt in de tussentijd onze Facebook- en Instagram pagina én de website in de gaten voor nieuwe acties!